Felhasználói fiók

Kosár

empty cart

Üres a kosarad

Üzletünkről

FÉRFI DIVATÜZLET A STÍLUSOSMEGJELENÉST KEDVELŐKNEK

Separator

Fő célcsoportja a 18-55 év közötti fiúk-férfiak, akik az aktuális divatirányzatnak megfelelő, márkás-minőségi ruhákat akarnak vásárolni. A mai világban egyre több igényesen, jól öltözött fiatallal találjuk szemben magunkat. A Balance üzletekben megtalálják a megfelelő öltözetet egy üzleti megbeszélésre, tárgyalásra, alkalmakra-esküvőre, vagy kedvesünkkel eltöltendő romantikus vacsorához, teraszos estékhez és nem utolsó sorban a felejthetetlen partikhoz.
„A srácok legyenek menők, a férfiaknak legyen stílusa!”
Fiatalos, extrém, merészebb ruhák mellett, a komoly elegancia harmonikusan párosul üzletünkben.

ÜZLETEINK

Kecskeméti bolt

BALANCE BAD BOYS

6000. Kecskemét Deák Ferenc tér 6.

Kiskőrösi bolt

BALANCE BAD BOYS

6200. Kiskőrös József Attila utca 2.

FÉRFI DIVATÜZLET A STÍLUSOSMEGJELENÉST KEDVELŐKNEK

Separator
Buisness Formal Casual

BUSINESS FORMAL - CASUAL

Öltönyeink, színben és fazonban is legújabb trendet követik. Slimfit- hagyományos – longfit (44-64ig) méretekkel a szélesebb vásárlóközösséget célozzuk meg. Prémium kategóriás ingeket hozzá illő nyakkendőszetteket is ajánlunk.

Smart Casual

SMART CASUAL

Irányzat, a mindennapi öltözködésünk egy elegánsabb vonalát ragadja meg. Ha nem öltöny, akkor szövetnadrág vagy chino, esetleg elegánsabb farmer, mintás ing, mellény, vagy szóló zakóval kombinálva.

Quality Jeans

QUALITY JEANS

Az örök farmer! – Amely minden korosztály számára a legkényelmesebb öltözéket jelenti! Üzleteinkben a márkás farmernadrágok, a legújabb divattrendeket követve kerülnek polcainkra. Slim- regular- standard- koptatott, vagy szakadt farmerek egyaránt megtalálhatóak. Pólók pulóverek, zipzáras felsők és minden ami egy ilyen kollekcióhoz szükségesnek tartunk. 
Egy helyen a bad Boys-ban

Kiegészítők

BALANCE ÜZLETEKBEN KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKKÉNT

Bőrcipők, alkalmi és utcai változatban is, bőr övek, sálak, nyakkendők és minden ami egy férfi ruhatárába szükséges, megtalálható.

Back To Top